Δείτε το τρέιλερ με τις γιαγιάδες από το Δομοκό Για την 6η Γιορτή Κατίκι και Τοπικών Προϊόντων Δομοκού…. Την 6η Γιορτή Κατίκι & Τοπικών Προϊόντων Δομοκού, διοργανώνει την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δομοκού. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το περίφημο κατίκι κι άλλα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, δωρεάν. Ελεύθερη είναι και η συμμετοχή στη μουσική βραδιά που θα ακολουθήσει με τους Σταύρο Τσαλάγκα, Φαίδρα Διαμάντη και Κωνσταντίνο Παντίδο. Ώρα έναρξης έκθεσης: 19:30’." />
Δείτε το τρέιλερ με τις γιαγιάδες από το Δομοκό Για την 6η Γιορτή Κατίκι και Τοπικών Προϊόντων Δομοκού…. Την 6η Γιορτή Κατίκι & Τοπικών Προϊόντων Δομοκού, διοργανώνει την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δομοκού. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το περίφημο κατίκι κι άλλα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, δωρεάν. Ελεύθερη είναι και η συμμετοχή στη μουσική βραδιά που θα ακολουθήσει με τους Σταύρο Τσαλάγκα, Φαίδρα Διαμάντη και Κωνσταντίνο Παντίδο. Ώρα έναρξης έκθεσης: 19:30’.Δείτε το τρέιλερ με τις γιαγιάδες από το Δομοκό

Για την 6η Γιορτή Κατίκι και Τοπικών Προϊόντων Δομοκού….

Την 6η Γιορτή Κατίκι & Τοπικών Προϊόντων Δομοκού, διοργανώνει την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δομοκού.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το περίφημο κατίκι κι άλλα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, δωρεάν.

Ελεύθερη είναι και η συμμετοχή στη μουσική βραδιά που θα ακολουθήσει με τους Σταύρο Τσαλάγκα, Φαίδρα Διαμάντη και Κωνσταντίνο Παντίδο.

Ώρα έναρξης έκθεσης: 19:30’.

Leave a Reply